Witajcie!!!!!!!!!!!!
Tu piszcie co uwa¿acie o sytuacji politycznej w naszym pañstwie.
O starciach dwóch klanów:
PiS-u dowodzonego przez Jarka, brata Lecha, syna mamusi Kaczki Dziwaczki. Do którego nale¿±: niejaki Zbigniew Z. Ludwik D. Anto¶ M. Zyta córka Czyngys-chana, brzydka Nelly i wiele wiele innych.
PO dowodzonego przez dzielnego kaczora Donalda. Do którego nale¿±: niejaka Pit - era, genera³ Schecio, Bronis³aw Komórka, Sikorka i równie¿ wiele innych.
Piszcie te¿ o innych klanach, mniej wa¿nych, takich jak:
LiD (Liga idiotycznych debili), pod wodz± narcyza Oleja, któremu podporz±dkowali siê: Ryszard K. Bronis³aw "Bobek" i Edward ¡cki, a nie on chyba nie.
Samoobrona (istnieje jeszcze w ogóle) - Potê¿ny Endrju (piszê tak, ¿eby wszyscy umieli przeczytaæ) i jego fani.
LPR - Roman G. i spó³ka idiotów nosz±cych mundurki i pal±cych ksi±¿ki Gombrowicza, Dostojewskiego i Goethela.
Mo¿ecie te¿ pisaæ o samych politykach, równie¿ tych, których wywalili.
Ja sie tam polityk± nie interesuje wiêc ja nie odró¿niam Pis od jakiego¶ PO. Jak co¶ takiego leci w TV to siê kana³ zmienia. Wed³ug mnie takie rzeczy s± dla przystarza³ych dziadków którzy nie maj± nic innego do roboty to siedz± w domu i ogl±daja takie bzdety przez co im potem odbija i chwal± Rydzy** i s³uchaj± radia maryja xD
Ej ziomy nie s³ucham radia Maryja ani Trwamu, ale ¶miesz± mnie te ich gierki, taki na przyk³ad Palikot, który mówi ¿e Kaczyñscy za du¿o pij±, choc sam pewnie jest kretynem, no i jak Majewski robi sobie z nich jaja.
Acha moi rodzice te¿ s± za PO.
PIOTRU¦! Boj sie BOGA! G³osuj na RYDZYKa! PIS RULEZZZZZ ROXXX I WSZYSTKO DLA PISU... ehh.. rzygaæ sie chce <dno>
PIS RULEZ!!!!! PiS,da nam wszystko xD A po za tym kto siê z was interesuje polityk±? Bo z wiadomo¶ci do tej pory wynika ¿e tylko Alredon jest taki zioom
No ja sie w ogole polityka nie interesuje... Jak wszyscy (no moze wiekszosc) i nic nam do tego wg. mnie. A co do Piotrka:
Jedna gwiazdka nie wystarczy, proponuje pierwsz± litere->gwiazdki->ostatni± np.:
K***A!!!
albo jak dluzszy:
wyje****ie
Dobra?